Totalni preokret: Angelina Jolie ne umire nego uživa u skijanju sa djecom! (FOTO)

0
1627

Nakon što je američki tabloid National Enquirer razljutio svijet naslovnicom kojom sugerira da slavna glumica Angelina Jolie umire, te da je hospitalizirana sa samo 34 kilograma, objavljene su fotografije glumice na skijanju s djecom koje apsolutno demantiraju skandalozne natpise.

Angelina Jolie trenutno uživa u odmoru s djecom na skijanju u Coloradu gdje su je u veselim trenucima šopinga i kupovine sladoleda uhvatili paparazzi. U šetnju je izvela osmogodišnje blizance Knoxa i Vivienne, te 10-godišnju Shiloh, dok je Maddox s društvom uživao u snowboardingu.

41-godišnja glumica navodno je za odmor iznajmila četiri miliona vrijednu kuću sa šest spavaćih soba za djecu i privatnim puteljkom koji im omogućava da se na skijama spuštaju direktno iz kuće, piše Daily Mail.

Njihov otac, Brad Pitt, naravno nije bio s njima, a mediji prenose izjave njegovih prijatelja koji kažu da su mu ovo bili najgori praznici u životu. Navodno je posjetio djecu pod nadzorom na Božić u njihovom domu u Los Angelesu, ali Maddox ga nije htio vidjeti.

Prošla su četiri mjeseca otkako je Jolie podnijela papire za razvod, a stvari čini se idu samo na gore. Prošli su mjesec Bradovi advokati podnijeli zahtjev sudu u LA-u da zapečati dosjee njihove djece jer su navodno neke informacije o njihovim posjetima psihologu i drugi emotivni problemi procurili u medije. Za to optužuje bivšu suprugu koja bi ponajprije trebala misliti na interese djece. Nakon što je Pitt oslobođen svih optužbi za zlostavljanje djece, oba roditelja se bore za skrbništvo.

 

Autor: (Redakcija)

avaz.ba

LEAVE A REPLY