Tajči radi u zatvoru: Oslobodila sam se straha i postala hrabra

0
923

Nekad naša najpopularnija pjavačica danas živi u Americi gdje vodi svoj talk show i piše kolumnu za Huffington Post, a sada je napravila i potpuni zaokrat u svojoj karijeri

Filip Brala/Pixsell | Autor: Filip Brala/Pixsell Foto: Filip Brala/Pixsell

Tatjana Cameron Tajči (46) s mužem i trojicom sinova živi u Nashvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee. Nedavno je doživjela velike promjene nabolje u životu i kaže da je sada puno hrabrija nego prije.

 

Connected in Love and Kindness. @thesisteraccord (these beautiful pearl bracelets have pendants that symbolize different aspects of sisterhood.) #cooljewelry

A photo posted by Tajci (@tajcicameron) on

– Najznačajnija promjena je to što sam napokon postala hrabra da budem ja i oslobodila se strahova od kritičara i onih kojima sam prije davala pravo da me svojim očekivanjima, definicijama ili mišljenjima određuju, podređuju i umanjuju moju vrijednost – rekla je za portal Carice.eu i dodala kako joj je ta promjena donijela oslobođenje od mnogo stvari iz prošlosti koje je prije skrivala, gomilala u sebi i dozvoljavala im da je guše. Svjesna je da je okidač za promjene bio izlazak iz zone komfora, što joj je pomoglo pronaći put ka slobodnom rastu, emocijama, duševnom miru i ljubavi.

Filip Brala/Pixsell | Autor: Filip Brala/Pixsell Foto: Filip Brala/Pixsell

– Ponosna sam što sam bez straha rekla ‘da’ radu sa ženama koje su preživjele zlostavljanja, trgovinu seksom i ovisnosti o drogi i našla se u zatvoru u ulozi mentorice – otkrila je Tajči.

Ona je još s 19 godina postala zvijezda kada je 1990. pobijedila na tadašnjoj Jugoviziji s pjesmom ‘Hajde da ludujemo’, ali već dvije godine kasnije rekla je zbogom estradi i otišla u Ameriku gdje je diplomirala na Američkoj akadamiji za dramu i mjuzikl.

Danas živi mirnim obiteljskim životom te i dalje pjeva, a svojim radom inspirira mnoge žene iz kojih i ona sama crpi motivaciju za rad.

– Nadahnjuju me hrabre žene koje se ne srame priznati patnje kroz koje su prošle, koje podižu druge žene bez kritiziranja i s puno razumijevanja, koje se ne guraju u prve redove, ali koje su uvijek spremne zakoračiti na frontu i pomoći drugima. Nadahnjuje me i istina – autentičnost života. Inspirira me ljepota duše koja je slobodna od strahova i sumnja. Važno mi je živjeti u toj slobodi i autentičnosti – rekla je Tajči za Carice.eu.

24sata.hr

LEAVE A REPLY